Classic Canes - Turstav i Kastanjetre m/skytemotiv

Legg i ønskelisten
Pris
kr 690,00
Classic Canes - Turstav i Kastanjetre m/skytemotiv

En flott turstav med flott preging av en skytter.

Denne vakre kastanje turstaven er en enkel og klassisk turstav som egner seg for turer på landet, med en utskjæring av en skytter og en håndleddsrem i lær. Kastanjen er dyrket fra bærekraftig hentet, klippet kastanjetre og har blitt strippet og lakkert, denne staven har en attraktiv farge og er utstyrt med en håndleddsstropp i skinn. Hylsen er en Combi-hylse, som er en gummihylse montert over en pigg, slik at staven kan brukes på både harde og myke overflater. Denne tradisjonelle spaserstokken er brysthøy og er veldig populær blant turgåere og hundeeiere

SKU
CC-1779
På lager

Vær oppmerksom på at mål kun er veiledende, og at dette er naturprodukter, så dimensjonene vil variere fra pinne til pinne. Hvis du har en forespørsel om en bestemt størrelse, vennligst gi oss beskjed før du bestiller, så vil vi sjekke lagerbeholdningen vår for å se hva vi har tilgjengelig på det tidspunktet.

En rustikk naturlig kastanje turstav med etset utskjæring av en skytter - den perfekte staven for turer på landet, eller under hundetrening.

  • Kastanjestav laget for turgåere og hundeeiere
  • Etset utskjæring av en skytter
  • Robust og solid

Dimensjonene til spaserstokken er:

Lengden er ca.121 cm

Vekten er ca.440 g

Pinnediameteren på toppen rett under håndtaket er ca. 30 mm og smalner ned til ca.24 mm ved hylsenden.

Den er utstyrt med en kombihylse

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!