Dummyball markering -150 gram

Legg i ønskelisten
Pris
Så lavt som kr 159,00
Dummyball markering -150 gram

Dummyballserien er en serie som er designet for alt fra valper til voksne hunder.

Denne dummyball modellen med to kontrastfarger «markering» på 150g er en liten å hendige dummy. Denne er en kjærkommen endring i dummytreningen. Ikke bare for valper, men også for voksne hunder.

 

SKU
Dummyball-markering
På lager

Takket være den spesielle formen og vekten på dummyballen, samt det lange oransje tauet er dummyen perfekt egnet for trening for lengre avstander. Det brukes oransje tau fordi det ikke er så synlig for hunder, men hundetreneren kan se det veldig tydelig. I tillegg, takket være de to kontrasterende fargene, kan du trene bedre markeringer. Uansett hvilken bakke og bakgrunn du trener mot, er den flygende dummyen mye bedre synlig for hunden din.

Denne dummyballen kan du kaste denne over lange avstander. Ved å montere på en ekstra dummy streamer, blir det perfekte markeringer opptil 50 meters avstand

 

Dummyen er laget av høykvalitets holdbare materiale. 

Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft"

  • Vekt: 150 gram
  • Material: 100 % sterk canvas.
  • Lengde: ca. 13 cm 
  • Diameter: ca. 7 cm 

 

Sikkerhetstips!

Er du ny med denne slags hundetrening, oppfordrer vi at du er forsiktig. Disse trening verktøyene er ikke leketøy, og er ikke ment for og dra og leke med. En dummy erstatter treningsvilt og dens formål er å trene apportering og jaktpraksis. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med dummyen, og du bør ikke la hunden din tygge på dummyen.

Skulle dummyen være fuktig/våt etter trening, la de lufttørke fritt, ikke la de ligge i direkte sollys. Det anbefales å lagre treningsdummyene på et tørt sted.

 
For å unngå mulig skader på selv eller din hund, bør du starte med å sjekke treningsutstyret før trening/regelmessig. Skulle det være noen form for skade på utstyret, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bær kastes.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!