Kong Extreme Ball - Velg str.

Legg i ønskelisten
Pris
Så lavt som kr 119,00
Kong Extreme Ball - Velg str.

Kong Extreme Ball

Kong Extreme er den mest robuste varianten av de elskede KONG- lekene, som holder stand mot selv de største, tyggeelskende hundene.

Kong Extreme består av 100 % naturgummi og har en utside som gjør at hunden kan tygge på den fra alle kanter. Aktivitetsleken stimulerer naturlige instinkter og er praktisk utformet med et hulrom som enkelt kan fylles med godbiter og snacks, noe som oppfordrer til lek og gir en tilfredsstillende utfordring for din hund.

KONG Extreme Ball vinner apporteringsspillet for hunden din! Slitesterk, sprettende, naturlig KONG Extreme-gummi gir den en sprett for morsomme apporteringsspill, og gir tonnevis av sunn og interaktiv lek.

SKU
Extreme Ball
På lager

Kong Extreme

KONG Extreme Ball er en svært robust ball for hunder til lek, apport og tygging

For små og store hunder med kraftig kjeve

God sprett, og kan fylles med godbiter

Punkteringsbestandig for fortsatt sikker lek

100% Naturlig gummi

 

Størrelser:

Størrelse S: ca. Ø 6 cm, or hunder opp til ca. 16 kg

Størrelse M/L: ca. Ø 7,5 cm, or hunder opp til ca. 30 kg

 

Sikkerhetstips!

Vi oppfordrer til at du er forsiktig. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med alle typer kosedyr og leker. Selv om stort sett alle hundeleker er laget i høykvalitet, er ikke hund leker evighetsvarende. Hundeleker er leker laget til forskjellige bruksområder, så det er stor forskjell på kosebamser, hundeleker, draleker og tyggeleker med mer.

For å unngå mulig skader, bør du regelmessig sjekke hundenes leker og kosedyr. Skulle det være noen form for skade på leke og kosedyrene, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bør kastes. Vi anbefaler at du fjerner leker som går i stykker.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!